[:de]03.10. Katerbrunch und Stadtrallye[:en]03.10. Hangover Brunch and Rallye through Freiberg[:]

This post is also available in: deDeutsch enEnglish (Englisch)

[:de]

Ihr habt gestern arg einen drauf gemacht? Kein Problem, nach Eat Dance Love kommt wieder Eat. Am Tag der Deutschen Einheit laden wir euch ganz herzlich in den EAC zu unserem Katerbrunch ein.

Denkt dran, nur so lange der Vorrat reicht!

Um 14 Uhr wollen wir dann mit euch zu einer Stadtrallye aufbrechen. Lernt Freiberg und eure Kommilitonen kennen! Wir zeigen euch, was man wissen muss, und beantworten eure Fragen zu Stadtleben und Studium.
Zum Schluss der Führung geht es dann zum Sonnensegel, wo der AKA Fasching mit einer leckeren Überraschung auf euch wartet.

[:en]

You enjoyed yourself a little too much at yesterday’s party Eat Dance Love?

To help you get over hangover your students‘ council invites you to brunch at 10 am in the EAC (while stocks last, so be quick).

Afterwards a rallye through the city awaits you. Get to know Freiberg and your fellow students! The start will be at 2 pm at Mensa. We will try to answer every question about living and Freiberg and your study courses, while showing you the most interesting places. The rallye ends again at Mensa, where AKA Fasching (carnival’s committee) will be presenting a delicious surprise. Don’t miss it!

[:]